Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Dakinspectie & onderhoud

Op uw verzoek kan Makkinga & Harzevoort ook dakinspecties uitvoeren. Hierbij wordt er
nauwkeurig naar de conditie van het dak gekeken. Met behulp van een checklist, waarop verschillende punten staan zoals: het soort dakbedekking, de conditie van het dak op verschillende punten gemeten en de dakdoorbrekingen.

Bent u niet zeker over de conditie van uw dak na slechte weersomstandigheden zoals storm of zware regenval, dan kan het verstandig zijn het dak te laten inspecteren. Bij aankoop van een woning of bedrijfspand kunt u het beste het dak laten inspecteren op de kwaliteit ervan. Tenslotte worden dakinspecties ook vaak preventief uitgevoerd.

Onderhoud
Regelmatig onderhoud aan uw dak is van groot belang om uw dak in optimale conditie te houden. Tijdens dit onderhoud wordt uw dak gereinigd en geïnspecteerd op de kwaliteit van de dakbedekking. Mocht het nodig zijn, dan wordt er herstellend onderhoud verricht. Door dit ieder jaar te doen verminderd u de kans op lekkages en dit kan zelfs leiden tot een verlenging van de levensduur.Contact opnemen

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren