Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Boei - en windveerbekleding

Makkinga & Harzevoort monteerd en leverd ook Plastisol boei- en windveerbekleding.

Een stalen bouwbekleding voor gevels en daken, voorzien van een 200 micrometer plastisol® coating met aan de achterzijde voorzien van een 15 micrometer dikke lichtgrijze primer is een voor de hand liggende toepassing op het gebied van boei- en windveerbekleding
Door een opmerkelijk lange levensduur, een goede prijs-kwaliteitverhouding, het lichte gewicht en een eenvoudige montage is plastisol een zeer goed alternatief voor trespa of andere materialen. Plastisol® kan worden geleverd in elk gewenste lengte en  met een maximale breedte van 1250mm.

De weersbestendigheid in combinatie met het onderhoudsvrije karakter maakt dat plastisol tot een veel gevraagd bouwmateriaal is gaan behoren. Plastisol® is uitermate geschikt voor boei- en windveer bekleding, zijwangen van dakkapellen, afdekkappen, daktrimmen, etc.
Montage kan plaatsvinden op bestaande boeiboorden mits deze vlak en recht zijn.
De bevestiging van plastisol op de ondergrond geschiedt door middel van speciale torx schroeven in bijpassende kleur of doormiddel van speciale elastisch blijvende montage kit.

  • Plastisol is leverbaar in 37 kleuren  (zie onderstaande tabel);
  • Breedte tot maximaal 1250 mm;
  • Verkrijgbaar in lengtes tot 3 meter.
 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren